Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Spelen

Nadat ik flink ben gaan graven in mijn innerlijk ben ik er ook achter wat ik als muzikant te doen heb. Ik heb een missie en een visie te delen met jullie allemaal. En ik kan eigenlijk niet wachten om daar ook mee te beginnen. 

Hoe ziet dat er uit, wat ga ik nu eigenlijk doen? 

Ik heb sinds een aantal jaar ook zanglessen wat ik erg fijn vind. En ik maak zelf ook liederen die ik ook met jullie wil delen. Die liedjes geven weer hoe ik mij op dat moment gevoeld heb, of datgene waarin ik zelf zo sterk geloof. Mijn doel is om mijn visie wereldwijd te delen, omdat de visie waarin ik zo sterk geloof ook wereldomvattend is. En die visie wil ik met mijn muziek aan jullie delen. 

Daarnaast wil ik ook muziek inzetten om meer tot rust te komen, en meer tot jezelf te kunnen komen. Ook hier ga ik sessies voor organiseren die dit tot doel heeft. 

Ik zal jullie via deze site op de hoogte houden van de ontwikkelingen hiervan. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren