Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Spelen

In 1993 kreeg ik een Eervolle Vermelding tijdens het SONBU Utrecht. 3 jaar later kreeg speeld ik daar in de Halve Finale, en kreeg ik de 2e prijs Compositie tijdens het SONBU.

Ik ben in 1998 begonnen aan mijn studie blokfluit aan het Conservatorium van Amsterdam, bij Saskia Coolen en Paul Leenhouts, en heb mijn studie in 2005 afgerond aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag bij Dorothea Winter. Tijdens mijn studie heb ik ook regelmatig compositielessen gevolgd bij Daan Manneke en Roderik de Man. 

Na mijn studie heb ik nog verdere lessen en cursussen gevolgd bij Bert Honig, Marjolijn van Roon, Daniel Bruggen, Joris van Goethem, Bart Spanhove, en Erik Bosgraaf.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren