Ligconcert divinity within

Kom geheel tot rust, kom tot jouw Zelf.
Wees een moment stil en omarm jouw Licht. 
Luister, ontvang de klanken, laat je betoveren door de muziek. 

Ervaar jij ook de behoefte om eens even echt tot rust te komen, om alle drukte van het dagelijks leven even achter je te laten? Om echt even te ZIJN?
Ik, Tamara Weessies van Sound and Stillness, neem je mee naar die Plek in jouw Zelf waar alleen een diepe Vrede heerst. Een Vrede zo allesomvattend, en zo dichtbij. Je komt dan in een oase van rust en ontspanning, waar je echt even helemaal kunt ZIJN, met alles wat er op dat moment te ervaren is. 
Vechten hoeft niet meer, ruimte is alles wat nodig is om door de pijn heen te gaan. Veiligheid om echt even te kunnen stralen en ZIJN in het Licht dat ook reeds in jou aanwezig is. 

In de stilheid van jouw ZIJN vind je elk antwoord dat reeds in jou geborgen ligt. 

 • Waar? Tempel Amsterdam. 
 • Adres? Tolstraat 160, 1074 VM, Amsterdam
 • Wanneer? Zondag 10 juli om 14:00u. Duurt ongeveer 1 uur.
 • Prijs? €15
 • Wat? Klankschalen, blokfluiten, vocalisaties., een verhaal
 • Vergeet niet een matje mee te nemen, en als je het fijn vindt, neem dan ook een lekker dekentje mee om over je heen te leggen!


  Zij gingen jou al voor:

  "Het is echt een aanrader!"

  "Ik kon mij echt even ontspannen!"


  "Geweldig jouw zang, de schitterende fluittonen en de klankschalen!"

  "Massage voor de ziel!"

  "De prachtige integere verbonden begeleiding heeft mij altijd heel veel gebracht tijdens het releasen, al van voor de tijd dat je dit deed met sound. En nu is er Sound bij de healing. Wat er dan gebeurt is zo krachtig en mooi! Je stemt je dan zo af op het Veld, de begeleiding, jouw veld, mijn veld, en dat van anderen. Dan gebeurt er echt iets magisch! Ook de woorden die je dan spreekt na de klanken van de schaal en je stem zijn alle zo raak en helend! Die combinatie, van het mij laten aarden en verbinden met Spirit, als mede ook de horizontale uitstraling van licht en liefde bewerkstelligt, werkelijk... ALLES!!. Zo wordt alles geheeld: huidige uitdagingen, trauma's, innerlijk kind-aspecten... Nogmaals het is gewoon alles(omvattend), prachtig en krachtig".


Zie ik je dan?


Heel veel liefs, Tamara.


-Alle antwoorden liggen reeds in onze Zelf geborgen-