Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Spelen

Mijn muzikale reis begon toen ik 8 jaar was. Ik beon met Algemene Muzikale Vorming (AMV), en we kregen toen ook een beetje blokfluitles. Na dat jaar AMV besloot ik om verder te gaan met blokfluit spelen, en ik besloot vrij vroeg om naar het Conservatorium te gaan.

In 1993 was ik 12 jaar, en deed ik voor het eerst mee aan het SONBU, een concours voor amateur blokfluitisten in Utrecht. Ik kreeg toen een Eervolle Vermelding, en 3 jaar later (1996) speelde ik in de Halve Finale, en kreeg ik de 2e prijs voor mijn eigen compositie.

In 1998 begon ik aan mijn studie aan het Comservatorium van Amsterdam bij Saskia Coolen en Paul Leenhouts, en in 2005 studeerde ik aan het Koninklijk Conservatorium af bij Dorothea Winter. Tijdens mijn studie aan het Conservatorium haad ik ook regelmatig compositielessen van Daan Manneke en Roderik de Man. 

Na mijn studie aan het conservatorium heb ik nog veel les gehad en cursussen gevolgd bij onder andere Bert Honig, Daniel Bruggen, Erik Bosgraaf, Joris van Goethem, en Bart Spanhove. Ook heb ik veel concerten gegeven met een vast kwintet, Red Rose Four, en heb daarna nog een poos in Oriana gespeeld. Daar heb ik mij met name toegelegd op Renaissance muziek.

Van 2015 tot en met 2018 ben ik actief lid geweest van Duo Martam, samen met Marjon Ittner. We hebben regelmatig concerten gegeven waar we Hedendaagse Klassieke muziet ter gehore hebben gebracht voor blokfluit en piano. Het was een fijne samenwerking waar ik ook veel van heb geleerd!

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren