Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Reviews

Dit zijn ervaringen van een aantal mensen die tot nu toe 1 of meerdere sessies bij mij hebben afgenomen:

"Het contact was goed. Ik voelde mij altijd op mijn gemak bij jou, en ik durfde alles te vragen en te bespreken. Er was nooit een oordeel of iets dergelijks. Je kon mij altijd heel goed helpen met mijn vraag. Op het einde van elk gesprek had ik door jouw hulp meer helderheid over hoe, of wat, en kon ik weer verder. Ja, de coaching voldeed aan mijn verwachtingen."

Mireille, 28 juli 2020.


"Tamara sloot feilloos aan bij wat er in mij speelde. Samen zoekende naar datgene waar ik mee geholpen zou zijn, wist zij mijn verhaal te herforumuleren naar een positieve coachvraag. Ik voelde mij daardoor gehoord en gezien. Ik kreeg perspectief en een gevoel van kracht en licht. De begeleide oefening gaf mij aarding, zachtheid en een bijzonder helend contact met mijn innerlijk kind. Ik heb ook nu nog een warm gevoel met mijn innerijk kind. Ik voel mij krachtiger en meer in contact met mijzelf. Dankbaar voor de magische begeleiding."

Monique, 1 oktober 2020

"Het was een mooi cadeau, een bijzondere verrassing in de vorm van een beeldende reis diep naar binnen. Naar een warm geaarde plek waar allerlei obstakels waren, maar ook veel verbindingen konden ontstaan. Door jouw begeleiding in zeer beeldende vragen kon ik helemaal in een andere wereld terecht komen. Gek eigenlijk dat ik het nu een andere wereld noem, want het is juist een onderdeel van mijzelf. Maar wel een deel waar ik zelf nooit zo dichtbij gekomen was, mijn inner child ontmoeten en troosten was een super bijzondere ervaring. 
Tijdens de meditatieve reis gingen er allerlei gevoelens door mijn lijf, nadien vooral een gevoel van vertrouwen, verbinding, en kalmte. Die ontmoeting met de kleine Narda en jouw woorden daarbij en erna hebben mij doen beseffen dat ik inderdaad nooit alleen ben. En altijd samen op pad kan gaan of gewoon even samen kan zijn, where ever and with every emotion. All is good.
Ik ben je echt enorm dankbaar! Want ook nu als er iets zwaars op mijn schouders lijkt te landen, vraag ik mij telkens eerst af of het van mij is, of van een ander, en dan kan ik het veel beter daar laten."

Narda, 7 december 2020

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren