Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Ervaringen

Ik ben direct na mijn studie blokfluit begonnen als docent Algemene Muzikale Vorming (AMV) aan de Gooische Muziekschool. Dit heb ik 3 jaar gedaan. In die 3 jaar heb ik veel ervaringen opgedaan, en heb ik veel geleerd. Deze ervaringen vormen nog steeds de basis van mijn lessen AMV.

Ik geef al een aantal jaar les aan de Muziekschool Diemen. Ik geef daar blokfluitles en AMV. Daarnaast geef ik sinds 2015 AMV lessen voor de stichting Muziekles op Maat. 

Ook heb ik een kleine lespraktijk aan huis. 


'Je bent erg geduldig, en legt goed uit! Ook weet je precies welke vinger ik moet verplaatsen, zodat ze wel de gaatjes goed bedekken.' (Els, een blokfluitleerling).

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren