Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Blokfluit en muziekles

Ik geloof dat iedereen een unieke (innerlijke) stem heeft. Dat eigenlijk ook de behoefte heeft om tot uiting te komen. Het is heel helend om die innerlijke stem tot klinken te brengen, en een van de manieren is om zelf muziek te maken. Het kunnen genieten van het maken van de klanken, het ontdekken van die kant van jezelf en die te leren kennen en omarmen, dat gun ik jou ook. Om zonder oordeel te kunnen zijn met de klanken die jij maakt. 
Ik richt mij steeds sterker daarop, op het bevrijden van die stem in jou. 

Hoewel we, zeker als het gaat om het bespelen van een instrument, ook gaan werken op je techniek, is het ontwikkelen van je techniek slechts een middel om datgene te doen wat je echt wilt doen, namelijk jezelf uiten met de muziek (en je instrument). 

Lijkt het je leuk om daar eens verder over te praten om te zien of ik je daarbij kan helpen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dan gaan we kijken wat het beste bij jou en je proces past en waar je op dit moment het meeste de behoefte voor voelt. 

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren